Over Ons

Tijdloze service… thuis in modellen van toen en nu

Eerlijk en transparant
Vakgarage Tinga Autoservice in Leimuiden is een merk onafhankelijk Bovag erkend garagebedrijf met transparantie en eerlijkheid hoog in het vaandel. In onze open werkplaats kunt u ieder moment zien wat er gebeurt en wij berekenen uitsluitend de werkelijk bestede werktijd.

Hoge kwaliteit, scherpe tarieven
Tinga Autoservice combineert de voordelen van een zelfstandig garagebedrijf met de kracht van een landelijk actieve keten. Als onderdeel van Vakgarage garanderen wij auto’s en onderhoud van hoge kwaliteit tegen scherpe tarieven.

Contact met de directeur/eigenaar
Zoals een goede vakgarage betaamt, weet u bij Tinga Autoservice  waar u aan toe bent. U heeft direct contact met de directeur/eigenaar, u krijgt een exacte prijsopgave vooraf en u bent verzekerd van kwaliteitsonderdelen gemonteerd door gecertificeerde monteurs.

Modern en klassiek
Dankzij permanente bijscholing zijn wij in onze uitstekende geoutilleerde werkplaats vertrouwd met alle moderne automerken. Bovendien is Tinga Autoservice gespecialiseerd in de reparatie, de restauratie en het onderhoud van oudere en klassieke auto’s. Tinga Autoservice is hét adres voor tijdloze service voor modellen van toen en nu.

Dé 10 Sterke punten van de Vakgarage
1    Contact met de directeur/eigenaar
2    Exacte prijsopgave vooraf
3    Lid van de Bovag
4    APK Keuringsstation
5    Uitsluitend kwaliteitsonderdelen
6    Vakmonteurs hebben zorg voor uw auto
7    Landelijke service voor vaste klanten
8    Super Vakgarage garantie
9    Gecertificeerd volgens Vakplan
10   Vakgarage mobiliteitspas