Ons team

Foto Jan Tinga Jan Tinga
Oprichter en mede eigenaar van  de garage. Richt zich de laatste jaren steeds meer op transport van uw klassieker of klassieker in wording. Rijdt nog altijd zonder problemen naar Frankrijk om uw auto op te halen of af te leveren.
Anja Tinga
Administratief medewerkster en zorgt dat al het papierwerk up-to-date blijft. Treedt niet vaak tot de voorgrond (ze staat zelfs nog niet op de foto!) maar weet toch bijna altijd van de hoed en de rand.
Foto Jeroen Schellingerhout Jeroen Schellingerhout
Sinds begin 2014 mede eigenaar van de garage, APK Keurmeester, technisch specialist en eerste aanspreekpunt voor de klanten.
Michiel Michiel
Is o.a.: APK Keurmeester, Leermeester, chauffeur, technisch specialist, monteur voor de rally’s en duikt behalve in uw motorruimte ook zonder problemen naar 36m diepte.
Fernand
APK Keurmeester en eerste monteur. Auto’s zijn z’n werk en z’n hobby, is de vrolijk(st)e noot binnen het bedrijf, en als hij het eerlijk mag zeggen sleutelt hij liever niet aan busjes.
Danny Danny
Hier rechts naast de directeur, maar op de meeste werkdagen gewoon bezig als APK Keurmeester en  met diverse opleidingen. Deze jongen blijft maar leren en krijgt daar alle ruimte voor.
Arjan
Op dit moment onze leerling monteur, hopelijk over een tijdje een monteur die nog lang bijleert.
Foto Astrid Astrid
Grote  kans dat u haar al heeft gesproken, is namelijk snel bij de telefoon (en bij de les). Zorgt ook, waar mogelijk, dat de monteurs een schone kantine en de klanten een schone balie hebben.