Rally’s

Vakgarage Tinga transporteert oldtimers Grenzeloze service… Europees vervoer van klassiekers en rallyauto’s

Rallyservice

Als ‘klassieker-specialist’ is Tinga Autoservice betrokken belangrijke Europese rally’s, zoals de Tulpenrally, de Winter Trail, de SLS-rally en de Coppa d’ Europa. Wij vervoeren uw rallyauto naar de start en halen hem bij de finish weer op. Ook volgen wij rally’s om wagens ter plekke te repareren of zonodig direct mee te nemen. Als het aan ons ligt blijft uw kostbare rallyauto geen moment onbewaakt.

Transportservice

Uiteraard beperkt onze transportservice zich niet tot rallyauto’s alleen. Voor een aantal gerenommeerde handelaren verzorgen wij autotransporten uit Frankrijk, Italië en Spanje. Ook particulieren maken van onze transportservice gebruik. Zeker nu vliegen zoveel goedkoper is, transporteren wij steeds vaker auto’s van en naar het tweede huis in het buitenland.

APK- transportservice

Uniek is de APK-transportservice. Klassiekers met een Nederlands kenteken moeten ook in het buitenland jaarlijks worden gekeurd. Tinga Transportservice vervoert de auto’s naar Nederland, verzorgt de APK- keuring en eventuele reparaties en brengt de wagen binnen enkele weken weer retour.